Oene Wassenaar verruilt doordeweeks het Friese Joure voor de provincie Utrecht. Hier is hij in het Montfoortse bedrijf Vianen Kozijnen werkzaam als directeur. Vanuit zijn basis als werktuigbouwkundige én zijn bedrijfskundige en organisatorische kennis, stuurt Oene het enthousiaste team van specialisten aan, dat bestaat uit zo’n 75 werknemers.

Vianen Kozijnen heeft zich in de afgelopen jaren meer en meer toegespitst op één specialisatie: het vervaardigen van kozijnen en houten spouwbladen. Hierbij wordt rekening gehouden met de bouwkundige kaders, waardoor Vianen Kozijnen altijd een passend product kan opleveren. Oene is hier enthousiast over, want “door ons te focussen worden we steeds beter.”

Vink Bouw is een samenwerkingspartner van Vianen Kozijnen. Vink Bouw interviewde Oene Wassenaar over zijn rol binnen Vianen Kozijnen, het werken in een familiebedrijf, samenwerkingen met partners (waaronder Vink Bouw) de werkwijze van Vianen Kozijnen, duurzaamheid én de toekomst van werken met hout.

Het interview van Vink Bouw met Oene Wassenaar vindt u hier.