Nederland neemt verregaande maatregelen om de gevolgen van het corona-virus in te kunnen dammen. Vianen volgt vanzelfsprekend deze maatregelen en vult nog een aantal zaken aan uit voorzorg voor onze medewerkers en het continuïteitsbelang.

Vianen neemt aanvullend op het RIVM de volgende maatregelen:

  1. Medewerkers van Vianen is opgedragen niet te lunchen in ruimtes waar meer dan 10 mensen aanwezig zijn. Ook is hun verteld de onderlinge afstand groter dan 1,5 meter te laten zijn.
  2. Klantbezoek aan Vianen is voorlopig opgeschort tot in ieder geval 6 april.
  3. Medewerkers van Vianen gaan alleen in urgente gevallen op bezoek bij andere bedrijven of instellingen. Wij hopen op uw begrip.
  4. We hebben onze afdeling transport, die naar de bouwplaats gaan, geïnstrueerd om handschoenen te dragen om besmetting via gereedschappen en/of installaties te voorkomen. Tevens nemen deze mensen een minimale onderlinge afstand van 1,5 m in acht.
  5. Uitzendkrachten die intensieve begeleiding nodig hebben van medewerkers van Vianen worden tot nader order niet toegelaten tot het bedrijf.

We bekijken van dag tot dag de situatie en zullen u per mail, via de website of telefonisch informeren over het beleid van Vianen op dat moment.

Meer informatie of vragen? Neem dan contact met ons op.

Niks willen missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Lees onze maatregelen m.b.t. het coronavirus… lees verder