Voordat u langskomt bij Vianen vragen wij uw aandacht voor onze maatregelen om het coronavirus in te dammen uit voorzorg voor de gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en het continuïteitsbelang van ons bedrijf. De onderlinge afstand van 1,5 meter is daarbij leidend. Er kunnen daarom maximaal 6 mensen samen bijeenkomen/vergaderen in onze grote spreekkamer. Dit aantal is inclusief de medewerker(s) van Vianen zelf. Wij vragen uw begrip en medewerking.

De (extra) maatregelen bij Vianen op een rijtje:
1. Desinfecteren van handen bij binnenkomst receptie en bij ingang fabriek
2. Houden van 1,5 meter afstand, zowel op kantoor als in de fabriek
3. Bij bezoek aan de fabrieksruimte worden handschoenen en een mondkapje gedragen
4. Bij luchtwegklachten, hoofdpijn en/of koorts: kom niet naar Vianen. Dit geldt ook bij lichte klachten.
5. Bij een besmet gezinslid of recent langdurig contact met een besmet iemand: kom niet naar Vianen.

Verder gelden natuurlijk de maatregelen die we allemaal kennen.
Bij ontvangst op de dag van uw bezoek zullen we u nogmaals vragen naar uw gezondheidstoestand. Ook kan de actualiteit aanleiding geven om aanvullende maatregelen te nemen. Als aanvullende maatregelen consequenties hebben voor uw bezoek zullen wij contact met u opnemen.

Vianen neemt aanvullend op het RIVM nog de volgende maatregelen:

  1. Medewerkers van Vianen is opgedragen niet te lunchen in ruimtes waar meer dan 10 mensen aanwezig zijn. Ook is hun verteld de onderlinge afstand groter dan 1,5 meter te laten zijn.
  2. We hebben onze afdeling transport, die naar de bouwplaats gaan, geïnstrueerd om handschoenen te dragen om besmetting via gereedschappen en/of installaties te voorkomen. Tevens nemen deze mensen een minimale onderlinge afstand van 1,5 m in acht.
  3. Uitzendkrachten die intensieve begeleiding nodig hebben van medewerkers van Vianen worden tot nader order niet toegelaten tot het bedrijf.
  4. Medewerkers van derden kunnen ook weer op basis van de minimale onderlinge afstand van 1,5 meter bij Vianen aan het werk. Het gescheiden lunchen van deze derden van onze medewerkers blijft van kracht. Dit ook in verband met de grootte van onze kantine.
  5. Medewerkers van Vianen kunnen weer op bezoek bij andere bedrijven, instellingen of particulieren mits de daar geldende regels in acht worden genomen. Zij zullen daar vooraf naar informeren.
  6. We bekijken van dag tot dag de situatie en zullen u per mail, via de website of telefonisch informeren over het beleid van Vianen op dat moment.

Meer informatie of vragen? Neem dan contact met ons op.

Niks willen missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!