Vianen Kozijnen heeft een nieuwe brochure uitgebracht. Een brochure (in onze wandelgangen ‘megachure’ genoemd) waarin wij werkelijk al onze achtergronden vrijgeven in het gebruik van houten gevelelementen bij hoogbouw.

Vianen Kozijnen is een belangrijke schakel in het bouwen op grote hoogte. En die rol nemen wij uiterst serieus. Vanuit die rol hebben wij de ambitie en de missie opgepakt om hout te gebruiken op grote hoogte. De manier waarop wij hout gebruiken waarborgt de duurzaamheid van hout, zelfs op grote hoogtes. Niemand hield dit voor mogelijk. Juist daarom zijn wij er zo trots op dat Vianen Kozijnen als eerste het KOMO-certificaat (BRL 1001) behaalde voor het toepassen van houten gevelelementen bij hoogbouw.

Vianen Kozijnen is in 1961 opgericht met maar 1 ambitie: ‘de timmerfabriek worden met de best doordachte producten’. Die ambitie drijft ons nog iedere dag. Om hout ook bij hoogbouw te gebruiken besloten wij daarom te leren van adelaars en van de Noren. Maar wat leerden wij van hen? En hoe reduceren wij met ‘Hout op Hoogte’ de CO2 uitstoot? Lees snel verder om dit en meer te ontdekken!

 

Bekijk onze magachure >>