Hout op hoogte. Als eerste en enige in Nederland met KOMO certificaat

Onze houten gevelelementen voldoen aan de allerhoogste eisen. Niet alleen van de certificerende instanties, maar ook van onszelf. Dat drijft ons om onze producten steeds beter te maken. Wij doen alles in eigen huis: van ontwerp tot levering.

R&D

Wij hebben onze eigen R&D afdeling. Daar bedenken, testen en ontwikkelen we de gevelelementen en kozijnen van morgen.

De beste materialen

We werken uitsluitend met de beste materialen met de langste levensduur. Want wat vandaag nieuw is, moet over 10 jaar nog als nieuw werken.

de beste partners

We werken nauw samen met opdrachtgevers én instanties zoals SKH en SHR om onze producten steeds beter te maken.

De juiste skillset

Bij Vianen werken vakmensen die worden gestimuleerd om verbeteringen voor te stellen. Op iedere afdeling werken mensen met praktijkervaring. En dat merk je!

Hout, alu of kunststof

Wij leveren onze houten gevelelementen met zowel houten kozijnen als kunststof- of aluminium kozijnen.

Eigen transport

We hebben het transport in eigen hand. Zo garanderen wij complete, onbeschadigde en tijdige levering tot op het bouwterrein.

R&D

Bouwstijlen en bouwmethodes, verf- en houtsoorten, lijm en isolatietechnieken, maar ook milieu eisen blijven continu veranderen. Daarom speelt ontwikkeling en doorontwikkeling van ons productengamma een grote rol.

Door de computergestuurde productie zijn wij flexibel en kunnen wij snel op alle veranderingen inspelen. Onze R&D afdeling houdt de markt nauwlettend in de gaten en is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om nieuwe innovatieve en duurzame producten te bedenken, testen en ontwikkelen. Hierdoor lopen wij veelal voor op geldende kwaliteitseisen en veiligheidsnormen.

Ons proces

1

Verkoop

Neem contact op met onze accountmanager.

2

Calculatie

Wij maken een duidelijke offerte.

3

Enginering

U weet precies wat u gaat krijgen.

4

Werkvoorbereiding

Project gereedmaken voor productie.

5

Productie

Onze vakmensen gaan aan de slag.

6

Transport

Eigen chauffeurs, eigen wagens.

7

Opleverservice

We zorgen dat alles klopt.

REFERENTIE PROJECTEN

BIM

De kracht van samenwerken.

Wij werken met BIM. BIM is een manier van samenwerken waarbij alle relevante informatie rondom een bouwproject voor alle betrokken partijen gedurende het hele proces in 3D beschikbaar is. Informatie over functies van ruimtes, materiaalgebruik en planning van werkzaamheden wordt centraal opgeslagen.

Van aannemer tot toeleveranciers: alle betrokken partijen kunnen direct in of met de beschikbare documenten werken. De aanpassingen worden real-time verwerkt in de bouwtekeningen en het 3D-model. Door op deze manier te werken versterken we de samenwerking en verlagen we de kosten.

 

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met de volgende partners.

Nieuws

Garantie & Onderhoud

Hier vindt u al onze verwerkingsvoorschriften, onderhoudsvoorschriften, brochures, keurmerken, certificaten en de algemene leveringsvoorwaarden. 

Bij Vianen vinden we het belangrijk dat alles wat we doen uw verwachtingen overtreft. Ook geloven we in duidelijkheid. Daarom hebben we een aantal documenten opgesteld die u informeren over de voorwaarden, het gebruik en het onderhoud van onze producten. En wat u kunt doen als iets onverhoopt niet aan die verwachtingen voldoet.

downloads