PERFECTE LUCHT- EN WATERDICHTING ZODAT PRODUCTEN NIET NU, MAAR OOK OVER 50 JAAR IN OPTIMALE STAAT ZIJN.

De gevelelementen van Vianen zijn volledig lucht- en waterdicht. Maar wat als deze elementen aangesloten moeten worden op het beton? Vianen garandeert lucht- en waterdichtheid van al onze elementen. Zodra onze elementen door de aannemer geplaatst zijn en op maat zijn gesteld, verzorgen wij de dichtingen om iedere vorm van lucht- en waterlekkage te voorkomen.

Specificering

Wij zorgen voor luchtdichting, waterdichting en de B60-aansluiting op de bouwmuur en bouwvloer.

Garantie

Met Vianen heeft u 10 jaar garantie op luchtdichting en waterdichting.

Luchtdichting binnenzijde

Voor het aanbrengen van luchtdichting aan de binnenzijde gebruiken we PUR-schuimsoorten, liquid rubber en tapes. Dit doen we in verband met de luchtdichtingseisen.

Isolatie buitenzijde

Voor de isolatie van de buitenzijde werkt Vianen met >35 kg/m3 steenwol. Dit brengen wij volgens voorschrift aan.

Belofte

Bij Vianen ontzorgen we de klant op het gebied van lucht- en waterdichting. Onze garantie op lucht- en waterdichting geldt voor de gehele gevel.

Deskundig

Vianen is een deskundige partij op het gebied van lucht- en waterdichting.

Aansluiting van elementen op het beton

Lucht- en waterdichting is een essentieel onderdeel van een bouwproject. Wanneer blijkt dat een betonnen casco niet lucht- en waterdicht is opgeleverd, kan dit jaren later leiden tot lucht- en waterlekkage waarbij de schade niet te overzien is. De aannemer is verantwoordelijk voor het monteren van onze elementen, maar Vianen verzorgt zelf het lucht- en waterdicht maken nadat het element geplaatst is en op maat gesteld is. Doordat we dit proces in eigen hand houden, weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen bieden die we willen bieden.

Ons proces

1

Verkoop

Neem contact op met onze accountmanager.

2

Calculatie

Wij maken een duidelijke offerte.

3

Engineering

U weet precies wat u gaat krijgen.

4

Werkvoorbereiding

Project gereedmaken voor productie.

5

Productie

Onze vakmensen gaan aan de slag.

6

Transport

Eigen chauffeurs, eigen wagens.

7

Opleverservice

We zorgen dat alles klopt.

BIM

De kracht van samenwerken.

Wij werken met BIM. BIM is een manier van samenwerken waarbij alle relevante informatie rondom een bouwproject voor alle betrokken partijen gedurende het hele proces in 3D beschikbaar is. Informatie over functies van ruimtes, materiaalgebruik en planning van werkzaamheden wordt centraal opgeslagen.

Van aannemer tot toeleveranciers: alle betrokken partijen kunnen direct in of met de beschikbare documenten werken. De aanpassingen worden real-time verwerkt in de bouwtekeningen en het 3D-model. Door op deze manier te werken versterken we de samenwerking en verlagen we de kosten.

 

Onze werkwijze

Vianen stelt de elementen parametrisch samen. Dit houdt in dat het element automatisch met de juiste verhoudingen wordt getekend op basis van vier hoekpunten uit een BIM-model. Zaken als winddruk, stijfheid en overige krachten worden hierin meegenomen. Ook sparingen voor de kozijnen worden automatisch geconfigureerd. Daarnaast kan er een binnen- en een buitenplaat worden gekozen. Per situatie zal worden beoordeeld welke plaat er zal worden toegepast, zodat alle uitgevoerde werkzaamheden altijd voldoen aan de wet- en regelgeving en de hoge kwaliteitsstandaard van Vianen.

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met de volgende partners.

Garantie & Onderhoud

Hier vindt u al onze verwerkingsvoorschriften, onderhoudsvoorschriften, brochures, keurmerken, certificaten en de algemene leveringsvoorwaarden. 

Bij Vianen vinden we het belangrijk dat alles wat we doen uw verwachtingen overtreft. Ook geloven we in duidelijkheid. Daarom hebben we een aantal documenten opgesteld die u informeren over de voorwaarden, het gebruik en het onderhoud van onze producten. En wat u kunt doen als iets onverhoopt niet aan die verwachtingen voldoet.

downloads