Over Vianen

OVER VIANEN KOZIJNEN

De oorsprong van Vianen Kozijnen gaat terug naar 1961. In dat jaar werd Vianen Kozijnen opgericht, wat later uit zou groeien tot één van de grootste Timmerfabrieken van Nederland.

Vandaag de dag staat Vianen Kozijnen bekend als toonaangevend fabrikant van houten kozijnen en prefab houten gevelelementen en kan met haar geautomatiseerde productieproces volgens de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, de hele zakelijke markt bedienen. Vianen is gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Alle producten zijn uniek en worden speciaal voor u op maat gemaakt in de ruim 14.000 vierkante meter tellende fabriek in Montfoort, Nederland.

De toepassingsmogelijkheden van het basismateriaal hout zijn oneindig, zowel in nieuwbouw als in renovatie, maar ook daar buiten.

Door de grote hoeveelheid opgebouwde ervaring is Vianen Kozijnen meer dan alleen fabrikant. Vianen Kozijnen ontzorgt de klant door hen tijdens ‘alle’ fases van het proces te begeleiden.

Van advies tot ontwerp en van productie en montage tot levering op locatie.

Het voordeel voor U is het terug dringen van faalkosten en onnodige wachttijden voorkomen.

En dus een reductie van de kosten voor U.

Graag gaan wij met onze afnemers een partnership aan, zodat wij al in een zo vroeg mogelijk stadium kunnen adviseren en oplossingsgericht mee kunnen denken. U maakt dan maximaal gebruik van onze technische kennis en jarenlange ervaring.

BIM en LEAN processen worden dagelijks toegepast.

Vianen Kozijnen is een dynamisch bedrijf met grote interesses voor ontwikkelingen in de markt en altijd op zoek naar noviteiten en innovaties.  

Vakbekwaam, oplossingsgericht en veelzijdig!