Vianen werd opgericht in 1961 als Houtindustrie Vianen en zou uitgroeien tot een van de grootste timmerfabrieken van Nederland. Vandaag de dag zijn we toonaangevend producent van houten gevelelementen en houten kozijnen onder de naam Vianen Gevelelementen BV.

Met ons geautomatiseerde productieproces bedienen we grote nieuwbouw- en renovatieprojecten van aansprekende opdrachtgevers. Daarbij doen we alles in eigen huis in onze 14.000 m2 tellende fabriek in Montfoort: van ontwerp tot aflevering op locatie. Daarbij ontzorgen we onze opdrachtgevers desgewenst volledig. Lees hier meer over de projecten waar Vianen Kozijnen aan heeft meegewerkt! 

Opdrachtgevers

We zijn trots op onze samenwerking met de volgende opdrachtgevers.

Hier gebeurt het

In onze fabriek in Montfoort werken alle medewerkers elke dag aan de best doordachte houten kozijnen en binnenspouwbladen. 

MVO

Wij hechten veel waarde aan het behoud van de natuur en daarom is onze werkwijze zo ingericht dat kwaliteit en zorg met de leefomgeving hand in hand gaan. Wij gaan zo economisch mogelijk met ons basismateriaal hout om. Met behulp van vingerlastechniek wordt er nagenoeg niets verspild. Mocht er na het vingerlassen toch nog materiaal overblijven, dan verbranden we dit in een speciale oven en verwarmen we daar een deel van onze kantoren mee. Vianen bewijst hiermee dat verantwoorde keuzes niet ten koste hoeven te gaan van de kwaliteit van het product. 

Werken bij Vianen

Bij Vianen zijn we regelmatig op zoek naar vakmensen die mee willen werken aan de beste houten kozijnen en gevelelementen.

Werken bij Vianen is werken met de nieuwste en beste machines in een heel leuk team. Bovendien zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Bekijk de openstaande vacatures op onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie aan hr@vianenkozijnen.nl ter attentie van Jolanda Copier. 

Vacatures