Oplossingsgericht

PRODUCTIE

Kwaliteit is een groot goed. Door de opeenvolgende productiefases optimaal op elkaar af te stemmen, volledig volgens de LEAN Manufacturing methodiek, zijn wij in staat om op efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.

Houten kozijnen
Op onze productie-afdeling wordt het hout verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct. Het proces verloopt als volgt:

 1. Start met de selectie van de meest hoogwaardige materialen, geselecteerd uit de meest (milieuvriendelijke) houtsoorten.
 2. Het hout wordt gefixeerd, geoptimaliseerd en nauwkeurig verlijmd (vingerlassen), door de toepassing van deze lastechniek wordt het basismateriaal met beleid verwerkt, kan elke onvolkomenheid worden vermeden en is er sprake van minimale verspilling.
 3. Houtbewerking in CNC productiestraat.
 4. Er volgt een eerste laag grondverf door middel van het flowcoat systeem.
 5. Een tweede voorlaklaag en desgewenst een derde voorlak- of aflaklaag, kan door de spuitrobotinstallatie in de gewenste RAL eindkleur worden aangebracht.
 6. Afmonteren en voorzien van hang- en sluitwerk, volgens de daarvoor geldende kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Indien gewenst kan het kozijn van beglazing en/of beschermingsfolie worden voorzien. 

Prefab Houten Gevelelementen
Het productieproces van de gevelelementen bestaat uit de volgende fases:

 1. Als eerste wordt het stijl- en regelwerk geassembleerd tot een compleet frame. 
 2. Het frame wordt voorzien van dampremmende folies en binnenbeplating. Deze beplating wordt aangebracht door middel van de volledig geautomatiseerde spijkerlijn.
 3. Het element wordt gekanteld en het isolatiemateriaal aangebracht.
 4. In de laatste fase worden de elementen voorzien van dampdoorlatende folies en wordt de buitenbekleding en de (stel)kozijnen aangebracht.
 5. Ook wanneer er vraag is naar het inbouwen van kunststof kozijnen in prefab houten gevelelementen kunnen wij hierin een rol spelen.

De jarenlange ervaring en betrokkenheid van al onze productiemedewerkers staan garant voor een hoogwaardig product, waarvan de kwaliteit gedurende het gehele proces constant wordt bewaakt.